SAL lomat jäsenistömme käytössät.gif

Suomen Ammattiliittojen Lomajärjestö SAL r.y. on perustettu vuonna 1974 SAK:n toimesta. Niinpä SAL:n jäsenkuntaan kuuluvat kaikki SAK:n jäsenliitot ja muutama muu, yhteensä 30 liittoa.

Henkilöjäseniä SAL:n jäsenliitoissa on yli miljoona. SAL on yleishyödyllinen sosiaali- ja terveysalan järjestö, jonka tarkoituksena on toimia erityisesti ammattiyhdistysliikkeen piirissä yleisen kansanterveyden edistämiseksi.

Tarkoitustaan SAL on voinut toteuttaa raha-automaattiavustusten turvin.

SAL:n säännöissä korostetaan järjestön tehtäviin kuuluvan kansan laajoille piireille tarkoitettujen lomanviettomahdollisuuksien kehittämisen. Käytännössä tämä toteutuu sosiaalisen lomatoiminnan ja kuntoremonttitoiminnan muodossa. Lomatehtävän ohella painottuvat voimakkaasti työkykyä ylläpitävään toimintaan osallistuminen sekä kehittämisprojektit, joilla SAL etsii uusia ulottuvuuksia ehkäisevälle sosiaali- ja terveyspolitiikalle.

Lue lisää SAL:n sivuilta

Lomatukimuotoja on monia, kuntoremonttilomista jäsenetulomiin. Voit tutustua lomiin suoraan SAL:n sivuilla josta löydät myös lomahakemukset eri lomille.
Alla on lisäksi suora linkki net-pohjaiseen lomatukihakemukseen jonka voi täyttää ja tulostaa netissä. Täytön jälkeen tulostus selaimen tulostus napista ja hakemus postiin osoitteella; 

Haapaniemenkatu 7 - 9 B-talo, 10. krs
00530 Helsinki

PL 242
00531 Helsinki

 

Lomatukihakemus

 

Lomatukihakemuksen voit noutaa myös Finnforestin pääluottamusmiehen toimistolta ja voit jättää hakemuksen pääluottamusmiehelle. Hän toimittaa hakemuksesi eteen päin SAL lomille. Myös tukihakemukset kuntoremonttilomiin ja yleensä SAL:n tukemiin kursseihin ja lomiin pystyt hakemaan ja toimittamaan pääluottamusmiehelle.

 

 

| alkuun | etusivu |