Koulutus 2010 - 2011

Osastomme järjestää koulutusta vuoden 2010 ja 2011 aikana seuraavasti

Osaston järjestämä koulutus:koulutus.gif
Osastomme järjestää jäsenilleen koulutusta tarvittaessa tilanteen mukaan. Viime vuosina on ollut ATK-koulututsta. Nyt tälle vuodelle ei ole suunnitteilla enää ammattiosastomme koulutusta yleisesti. Koulutamme kuitenkin osastomme luottamusmiehiä ja työsuojeluorganisaatioon kuuluvia. Tästä on tiedotettu sivustollamme aikaisemmein. 

Vuodelle 2011 koulutusta on tulossa ja voit vaikuttaa siihen minkälaista. Kerro mitä kolutusta on tarvetta järjestää niin katsomme mitä voimme tehdä.

Koulutus voi olla esimerkiksi: AY-tietoon liittyvää, TES-koulutusta, työsuojeluun tai harrasteisiin liittyvää sekä yleissivistävää koulutusta. Harrasteisiin liittyvä koulutus on esimerkiksi ATK koulutusta tai vastaavaa koulutusta. Maalaus ym muita kursseja emme järjestä.

Voit kertoa koulutusehdotuksesi käyttämällä palautelomakkeita.

Puuliiton järjestämä koulutus:
Liiton jäsen voi osallistua ammattiosastonsa, liiton ja piirijärjestöjen järjestämille lyhytkursseille, joilla käsitellään pääasiassa työehtosopimuksia, työsuojelua ja järjestötoimintaa koskevia kysymyksiä.
Ensisijaisesti ay-aktiiveille suunnattu liiton
koulutus on keskitetty Kiljavan Opistolle ja se on kiljavaopisto.gif
jäsenille maksutonta.

Osa koulutuksesta kuuluu ns. koulutussopimuksen piiriin, jolloin jäsenen työnantaja osallistuu koulutuksen kustannuksiin. Näitä työnantajan tukemia koulutuksia on mm. luottamusmies ja työsuojelun peruskurssit ja jatkokurssit. Puheenjohtaja ja sihteerikurssit ym.

Löydät mm. luottamusmies ja työsuojelukoulutukset Kiljavan Opiston internetsivuilta.
Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Kiljavan koulutuksiin ota yhteyttä Finnforestin pääluottamusmieheen.

Osastomme tukee jäsentään omalla koulutustuella

Osastomme maksaa kurssipäivärahaa 20.00 €/ kurssipäivä, jäsenelle joka osallistuu osaston, liiton tai liiton tukemalle kurssille. Tuen saat kun ilmoitat taloudenhoitajalle millä kurssilla olit ja milloin se järjestettiin.

Linkkejä koulutuspaikoista:

Ammattiliittojen kurssihakemus:

 | Tulosta tämä sivu | alkuun | etusivu |